Wild Wolfie

Tillgänglighet: Finns i lager

1 100,00 kr
Artikelnr: wb00001

Wild Wolfie är ett harmoniskt tyg med vit/gråa vargar på en behaglig turkos botten.
Det mönstrade tyget är 100% bomull.
Det vita tyget, liggdelen, är också i 100% bomull men Öko-tex certifierat Klass 1 enligt Standard 100.
Wiloo´s babynest är alla handgjorda i Sverige. Hög kvalitet, bättre material, bättre säkerhetstänk och sista finishen är sydd för hand.


Oeko-tex

Oeko-tex certifierad vit överdel i bomull. Standard 100.

Mönstrad del

100% Bomull av hög kvalitet.

Fyllning

100% mjuk Polyesterfiber

Oeko-tex Madrass

Oeko-tex certifierat Polyeterskum. Standard 100.Babynest Storlek

Wiloo's babynest är större än orginalet, för att din bebis ska kunna använda det så länge som möjligt. Du reglerar själv babynestets storlek med hjälp av snöret. Dra åt och forma babynestet till den storlek som passar din bebis. Man stänger babynestet nedtill genom att trä igenom bandet genom båda ringarna och sedan tillbaka genom en ring. Dra sedan åt! När din bebis är för lång för babynestet, så öppnar man upp nedtill och bebisen kan då fortsätta sova i det.

Babynest Madrass

Madrass

Madrassen är 2 cm tjock och av Oeko-tex certifierat polyeterskum Standard 100. Den skyddas av ett Tencel-madrasskydd som är det bästa på marknaden. Du öppnar och stänger med hjälp av kardborre. Detta är speciellt lämpligt för bebisar och personer med känslig hud. Det är framställt av träcellulosa och innehåller inga bekämpningsmedel eller kemikalier. Alla biprodukter i processen är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär en miljövänlig tillverkningsprocess. Detta är vattentätt, andas, bakteriehämmande och skapar en barriär mot kvalster och bakterier. Inget separat madrasskydd behövs.Du kanske även är intresserad av följande produkt (er)

Dottie Black

Dottie Black

1 100,00 kr
Floral Bouquet

Floral Bouquet

1 100,00 kr
Star Pink

Star Pink

1 100,00 kr
Dottie Pink

Dottie Pink

1 100,00 kr
Snow White

Snow White

1 100,00 kr
Star Grey

Star Grey

1 100,00 kr
Star Black

Star Black

1 100,00 kr